2 Nisan 2013 Salı

Özden Ayyýldýz

özden ayyildiz | Tazesi Nefis Ama bu kez hepimizin çok asina oldugu bir oyuncu, Zuhal Yalçin, oyuncu ve seslendirmeci Özden Ayyildiz ve yönetmen Murat Senol da konuk olarak katildilar.
Özden Ayyildiz - Sinemalar.com Özden Ayyildiz - Istanbul' da dogdu. Istanbul Üniversitesi Devlet Konservatuari Tiyatro bölümünden mezun oldu. Ilk oyunu, Sehir Tiyatrolari' nda sergilenen 'Bir Yalan Çemberi'...
Elektronik Gazete | Etiket Arsivi | Özden Ayyildiz 15 Mayis 2009Koralin ve Gizli Dünya: Digital 3 Boyutlu - Coraline: Digital 3D. Yönetmen: Henry Selick Oyuncular: Seslendirenler: Hazal Erdal, Özden Ayyildiz, Ali Ekber Diribas, Nüvit Candaner, Munis Düsen...
Özden Ayyildiz Filmleri, özden ayyildiz ÖZDEN AYYILDIZ ozden ayyildiz... Özden Ayyildiz. Tweetle. Takip et: @interSinemaCom.
Zeynep özden Ayyildiz - Sinemalar.com Zeynep özden Ayyildiz Oynadigi Diziler. Zeynep özden Ayyildiz Oynadigi Tüm Diziler. Gençler. Aile Baglari (i).
Ad Soyad : ZEYNEP ÖZDEN AYYILDIZ DogumTarihi : 29 Ekim 1965 DogumYeri : Egitimi : Istanbul Üniversitesi Devlet Konservatuari Tiyatro Bölümü mezunu Yabanci Dili : Ingilizce.
Özden Ayyildiz Kimdir? Özden Ayyildiz hakkinda bilgilerin yer aldigi biyografi sayfasi. … Kaynak: Vikipedi. Özden Ayyildiz Resimleri.
Özden Ayyildiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder